Senior-opleiding

rbt-senior-bcaba-bcba

Niveaus

De BACB onderscheidt 3 niveaus: RBT, BCaBA en BCBA. Wij plaatsen daartussen nog een Senior Trainer. Een Senior Trainer is een zeer ervaren trainer die de capaciteit heeft om een programma zelfstandig uit te voeren onder verantwoordelijkheid van een BCaBA of een BCBA.

Wat houdt het in?

Als Senior heb je meer verantwoordelijkheid. Je werkt vrij zelfstandig en hebt regelmatig contact met een BCBA over de programma’s die jij verzorgt. Je werkt zowel 1 op 1 met het kind, geeft ouderbegeleiding, schrijft programma’s en houdt de ontwikkeling van het kind in de gaten. Je coacht minder ervaren trainers en hebt contact met alle betrokkenen rondom een kind.

Je komt in aanmerking voor de Senior opleiding als je minimaal 1 jaar ervaring hebt als ABA trainer, met minimaal 2 verschillende kinderen hebt gewerkt, onder supervisie van een BCBA. Je hebt deelgenomen aan de RBT opleiding of een vergelijkbare opleiding gedaan. Als Senior heb je meer verantwoordelijkheid. Je werkt vrij zelfstandig en hebt eens per twee weken contact met een BCBA over de programma’s die jij verzorgt. Je werkt zowel 1 op 1 met het kind, geeft ouderbegeleiding, schrijft programma’s en houdt de ontwikkeling van het kind in de gaten. Je coacht minder ervaren trainers en hebt contact met alle betrokkenen rondom een kind.

Begin 2019 starten wij een Senior opleiding. Heb je interesse in de opleiding, neem dan contact met ons op.

Hou onze website in de gaten!