ABAT supervisie

Heb je jouw ABAT opleiding met succes afgerond en ben je geslaagd voor jouw examen bij de QABA (https://qababoard.com) dan kun je aan de slag als ABA trainer!

Om jouw registratie te behouden dien je iedere 2 jaar te voldoen aan de herregistratie eisen. Deze bestaat onder andere uit 5% supervisie per maand door een BCBA/QBA. Het ABA centrum verzorgt deze supervisie.

Naast supervisie dien je iedere 2 jaar bijscholing te volgen in de vorm van CEU. Het ABA centrum is CEU provider bij de QABA, waardoor je deze bijscholing bij ons kunt volgen. Een ABAT heeft 12 CEU’s nodig per herregistratie periode van 2 jaar.

Voor meer informatie vraag de ABAT handleiding aan of neem contact op.

Veel gestelde vragen

De ABAT opleiding is voor professionals of ouders die zich meer willen verdiepen in ABA. De ABA workshops bieden een goede eerste basis voor zowel professionals als ouders die beginnen zijn, dus met weinig tot geen ABA voorkennis.

Ons doel is om jou de ABA principes te leren en deze op een liefdevolle en respectvolle manier in te zetten. Hiermee kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen met autisme. Na het afronden van jouw opleiding werk je onder supervisie van een BCBA of QBA. Heb je zelf de ambitie om door te leren? Overweeg dan de QASP-S of QBA registratie.

Ja we bieden zowel supervisie voor studenten die de ABAT opleiding hebben afgerond als ook voor studenten die op Bachelor of Masterniveau een QASP-S of QBA registratie nastreven.