Team

Annemieke

Annemieke Zeijlemaker

Eigenaar van het ABA centrum

MSc Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Sinds 2004 is Annemieke werkzaam met kinderen met autisme, ze heeft in 2014 na haar opleiding Orthopedagogiek haar BCBA titel behaald.
Ze verzorgt ABA programma's thuis, op school/groep. Ze is docent aan de RBT opleiding en biedt supervisie aan personen die certificering door de BACB (Behavior Analyst Certification Board) nastreven. Daarnaast biedt ze Coachingstrajecten aan instellingen die zich verder willen ontwikkelen in ABA.

Ligia

Ligia Oda

MSc

MSc Board Certified Behavior Analyst (BCBA)

Ligia heeft psychologie in Brazilië gestudeerd waarna zij haar Master in Experimental Psychology and Behavior Analysis heeft afgerond.
Sinds 2010 is zij werkzaam met kinderen met autisme. Ligia verzorgt ABA programma's thuis, op school/groep. Ze is docent aan de RBT opleiding en biedt supervisie aan personen die certificering door de BACB (Behavior Analyst Certification Board) nastreven.

Foto-Kirsten-225

Kirsten Verheul

Administratief medewerker

Kirsten is getrouwd en moeder van drie kinderen (Robin, Eline en Jasper). Kirsten verzorgt de administratie voor het ABA centrum.

Ariane

Ariane Flesseman

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Ariane heeft jarenlange ervaring met kinderen, jongeren en jong volwassenen met autisme. In 2014 heeft zij haar BCBA titel behaald. Ariane biedt supervisie aan personen die certificering door de BACB (Behavior Analyst Certification Board) nastreven. Ze verzorgt de ABA workshops voor het ABA centrum en heeft het boek 'Speel, leer en communiceer' geschreven.

Tessa

Tessa de Groot

MSc

Orthopedagoog

Sinds 2014 is Tessa werkzaam als ABA trainer, zowel binnen thuisprogramma's als schaduwprogramma's. In september 2017 is zij gestart met de opleiding Behavior Analysis aan de UNT. Daarnaast verzorgt ze de SOVA groep voor het ABA centrum.

Foto-Maayke-225

Maayke van Galen

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

In 2011 heeft Maayke haar Orthopedagogiek opleiding afgerond in Utrecht waarna zij verhuisd is naar de VS. Daar heeft zij gewerkt voor één van de grootste ABA providers in de wereld.
Ze heeft jarenlang ervaring met kinderen, jongeren en jong volwassenen met autisme. In 2018 heeft ze haar BCBA titel behaald en in 2019 is zij teruggekomen naar Nederland en als BCBA werkzaam voor het ABA centrum.

Marleen

Marleen Tooren

BSc

ABA trainer

Marleen is moeder van twee jongens met ASS. Ze heeft in 2015 de RBT opleiding afgerond en is werkzaam als ABA trainer. Daarnaast is ze betrokken bij de RBT opleiding.

Charelle- foto verkleind

Charelle Kaijser

BA

Registered Behavior Technician, RBT

Charelle heeft na het afronden van haar opleiding Pedagogiek in 2016 ervaring opgedaan in het werken met kinderen met autisme. In april 2020 is zij gestart met de RBT opleiding en eind 2020 heeft zij haar registratie behaald en is zij werkzaam als RBT.

Tina pasfoto- verkleind

Tina Bogaard

BSW

ABA trainer

Tina is in begin 2020 afgestudeerd van de opleiding Social Work met het profiel jeugd aan de hogeschool Rotterdam. Na het afronden van haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan in het werken met kinderen op een buitenschoolse opvang. Per september 2020 is Tina werkzaam als ABA trainer en volgt zij de RBT opleiding.

Foto Lucia ABA-verkleind

Lucia Kulhavy

Registered Behavior Technician, RBT en Logopediste

Sinds 2003 is Lucia werkzaam als logopediste, waarbij zij regelmatig kinderen met autisme heeft behandeld. In zowel de logopedische praktijk, in de kinder-en jeugdpsychiatrie en SBO. In 2019 heeft zij de RBT opleiding afgerond en sinds september 2020 is zij werkzaam bij het ABA centrum als RBT.

Werken bij het ABA Centrum?

Bekijk dan onze vacaturepagina!