Team

Bij het ABA centrum geloven we dat elk kind met autisme de kans verdient om zich optimaal te ontwikkelen. En daarvoor hebben we een fantastisch team van ABA collega's. Als trainer werk je direct met gezinnen samen, waarbij je hen helpt bij het implementeren van Applied Behavior Analysis (ABA) technieken.

Annemieke2

Annemieke Zeijlemaker

Eigenaar van het ABA centrum

MSc Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Sinds 2004 is Annemieke werkzaam met kinderen met autisme, ze heeft in 2014 na haar opleiding Orthopedagogiek haar BCBA titel behaald.
Ze verzorgt ABA programma's, is docent aan de ABAT opleiding en biedt supervisie aan personen die certificering door de QABA nastreven. Daarnaast biedt ze Coachingstrajecten aan instellingen die zich verder willen ontwikkelen in ABA.

IMG_1138

Ligia Oda

MSc

MSc Board Certified Behavior Analyst (BCBA)

Ligia heeft psychologie in Brazilië gestudeerd waarna zij haar Master in Experimental Psychology and Behavior Analysis heeft afgerond.
Sinds 2010 is zij werkzaam met kinderen met autisme. Ligia verzorgt ABA programma's thuis, op school/groep. Ze is docent aan de ABAT opleiding en biedt supervisie aan personen die certificering door de QABA nastreven.

Foto-Kirsten-225

Kirsten Verheul

Administratief medewerker

Kirsten is getrouwd en moeder van drie kinderen (Robin, Eline en Jasper). Kirsten verzorgt de administratie voor het ABA centrum.

Tessa

Tessa de Groot

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Sinds 2014 is Tessa werkzaam binnen het ABA centrum. Ze is begonnen als ABA trainer bij verschillende thuis en schaduwprogramma’s. In 2021 heeft ze haar titel als BCBA behaald en verzorgt ze ABA programma’s thuis en op school/groep. Daarnaast is ze docent aan de ABAT opleiding en geeft ze de basis workshops voor het ABA centrum.

femke 2021 2

Femke Zwarts

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

In 2014 heeft Femke haar Master Orthopedagogiek afgerond. Na een aantal jaar op een KDC gewerkt te hebben en zij ervaring opgedaan heeft in ABA heeft zij in 2021 haar BCBA titel behaald. Zij is sinds april 2022 werkzaam voor het ABA centrum.

oznorMB

Michelle Vreeswijk

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

In 2015 heeft Michelle de Master Orthopedagogiek afgerond, waarna zij werkervaring heeft opgedaan binnen verschillende behandelcentra voor kinderen met o.a. autisme en de inzet van ABA. In 2019 heeft zij haar BCBA titel behaald en sinds begin 2024 is Michelle werkzaam voor het ABA centrum.

20221028_103857

Marleen Tooren

BSc

ABA trainer

Marleen is moeder van twee jongens met ASS. Ze heeft in 2015 de RBT opleiding afgerond en is werkzaam als ABA trainer. Daarnaast is ze betrokken bij de ABAT opleiding.

DSC_4815 (1)

Evelien Aniba

MeD

Registered Behavior Technician, RBT

In 2015 heeft Evelien de Master Ecologische Pedagogiek afgerond, waarna zij werkervaring heeft opgedaan binnen een KDC groep in Zuid Holland. Daar heeft zij onder andere gewerkt met kinderen met autisme, maar begeleidde zij ook chronisch zieke kinderen met medische problematiek. Vanaf augustus 2021 is Evelien werkzaam binnen het ABA centrum als ABA trainer en heeft zij haar opleiding tot RBT afgerond.

Tina pasfoto- verkleind

Tina Bogaard

BSW

Registered Behavior Technician, RBT

Tina is in begin 2020 afgestudeerd van de opleiding Social Work met het profiel jeugd aan de hogeschool Rotterdam. Na het afronden van haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan in het werken met kinderen op een buitenschoolse opvang. Per september 2020 is Tina werkzaam als voor het ABA centrum is is zij opgeleid tot RBT.

image

Mandel van der Linde

BSW

ABA trainer

Mandel heeft in 2019 haar studie SPH afgerond en heeft ervaring opgedaan met kinderen als Pedagogische medewerker op een groep. Sinds begin 2024 is zij werkzaam voor het ABA centrum en gestart met de ABA workshops. In april 2024 zal zij starten met de ABAT opleiding.

Werken bij het ABA centrum?

Wij zijn op zoek naar personen die als

ABA trainer bij gezinnen aan de slag willen.

Je kunt een sollicitatiebrief + CV sturen

naar het mailadres info@abacentrum.nl