Team

Annemieke

Annemieke Zeijlemaker

Eigenaar van het ABA centrum

MSc Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Sinds 2004 is Annemieke werkzaam met kinderen met autisme, in 2014 heeft ze haar BCBA titel behaald.
Ze begeleidt zowel thuisprogramma’s, schaduwprogramma’s op school als op de groep. Ze is docent aan de RBT opleiding en geeft supervisie aan BCBA’s in opleiding. Daarnaast verzorgt ze de SOVA groep.

Ligia

Ligia Oda

MSc

Master Behavior Analysis afgerond, BCBA i.o.

Ligia heeft psychologie in Brazilië gestudeerd waarna zij haar Master in Experimental Psychology and Behavior Analysis heeft afgerond.
Sinds 2010 is zij werkzaam met kinderen met autisme en binnenkort studeert zij af als BCBA. Ligia verzorgt thuisprogramma’s, schaduwprogramma’s op school en op de groep. Daarnaast is zij docent aan de RBT opleiding.

Jolanda-2

Jolanda Scherpenzeel

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) Orthopedagoog en Onderwijskundige

Jolanda is de oprichtster van het ABA centrum en verzorgt de verdiepingscolleges aan de RBT opleiding en geeft supervisie aan BCBA’s in opleiding.

Marleen

Marleen Tooren

Registered Behavior Technician (RBT) ABA Senior Trainer

Marleen is zelf moeder van 2 jongens met ASS. Ze heeft haar RBT opleiding afgerond in 2015 en geeft coaching on the job aan studenten van de RBT opleiding.

Ariane

Ariane Flesseman

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Ariane heeft jarenlange ervaring met kinderen, jongeren en jong volwassenen met autisme. In 2014 heeft zij haar BCBA titel behaald. Ariane geeft supervisie aan BCBA’s in opleiding en verzorgt de ABA Workshops voor het ABA centrum. In 2018 komt haar boek uit over autisme en spel.

Tessa

Tessa de Groot

MSc

Orthopedagoog

Sinds 2014 werkzaam als ABA trainer, zowel binnen thuisprogramma's als schaduwprogramma's. Tessa is per 1 september 2017 begonnen aan de BCBA opleiding. Daarnaast verzorgt ze de SOVA groep.

Kim

Kim Antonissen

Registered Behavior Technician (RBT)

Kim is zelf moeder van 2 jongens, waarvan 1 zoon met ASS. Ze heeft haar RBT opleiding afgerond in 2015 en heeft in 2014 Stichting Passie opgericht. Kim verzorgt de administratie voor het ABA centrum.