Team

Annemieke

Annemieke Zeijlemaker

Eigenaar van het ABA centrum

MSc Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Sinds 2004 is Annemieke werkzaam met kinderen met autisme, in 2014 heeft ze haar BCBA titel behaald.
Ze begeleidt zowel thuisprogramma’s, schaduwprogramma’s op school als op de groep. Ze is docent aan de RBT opleiding en biedt graag supervisie aan personen die certificering door de BACB (Behavior Analyst Certification Board) nastreven. Daarnaast verzorgt ze de SOVA groep.

Ligia

Ligia Oda

MSc

Master Behavior Analysis afgerond

Ligia heeft psychologie in Brazilië gestudeerd waarna zij haar Master in Experimental Psychology and Behavior Analysis heeft afgerond.
Sinds 2010 is zij werkzaam met kinderen met autisme. Ligia verzorgt thuisprogramma’s, schaduw-programma’s op school en op de groep.

Kim

Kim Antonissen

Administratief medewerker

Kim is zelf moeder van 2 jongens, waarvan 1 zoon met ASS. Ze heeft in 2014 Stichting Passie opgericht. Kim verzorgt de administratie voor het ABA centrum.

Marleen

Marleen Tooren

Registered Behavior Technician (RBT) ABA trainer

Marleen is zelf moeder van 2 jongens met ASS. Ze heeft haar RBT opleiding afgerond in 2015 en is werkzaam als ABA trainer.

Ariane

Ariane Flesseman

MSc

Board Certified Behavior Analyst (BCBA) en Orthopedagoog

Ariane heeft jarenlange ervaring met kinderen, jongeren en jong volwassenen met autisme. In 2014 heeft zij haar BCBA titel behaald. Ariane biedt graag supervisie aan personen die certificering door de BACB (Behavior Analyst Certification Board) nastreven. Ze verzorgt de ABA Workshops voor het ABA centrum en heeft het boek 'Speel, leer en communiceer' geschreven.

Tessa

Tessa de Groot

MSc

Orthopedagoog

Sinds 2014 werkzaam als ABA trainer, zowel binnen thuisprogramma's als schaduwprogramma's. In september 2017 is zij gestart met de opleiding Behavior Analysis aan de UNT. Daarnaast verzorgt ze de SOVA groep voor het ABA centrum.

Werken bij het ABA Centrum?

Bekijk dan onze vacaturepagina!