CEU

Het ABA centrum is CEU provider bij de QABA. Dit betekent dat wij voor zowel de herregistratie voor de ABAT studenten als voor de herregistratie van de QASP-S en QBA CEU bijscholing kunnen verzorgen.

 

Momenteel werken wij hard aan verschillende bijscholingsmodules. Deze zijn geschikt voor zowel Professionals als Ouders met enige voorkennis van ABA. Daarnaast bieden onze Bijscholingsmodules CEU punten voor herregistratie van professioals met een ABAT, QASP-S of QBA registratie.

 

Onze eerste Introductiemodule is in ontwikkeling. Het onderwerp “ABA up to date” staat hierbij centraal.

Wil je meer weten en wil je ons volgen? Laat dan jouw email adres achter dan word je vrijblijvend op de hoogte gehouden.

Module 1; Probleemgedrag

Deze module geeft je een vernieuwde kijk op het omgaan met Probleemgedrag vanuit vernieuwde ABA principes. De duur van deze les is 1 uur.

Aan het eind van de les volgt een examen. Bij positieve afronding ontvang je een certificaat. Deze les telt mee als 1 CEU bijscholing bij de QABA (voor zowel ABAT, QASP-S als QBA professionals).
Kosten voor deze les €29,-

Voor meer informatie, schrijf je in

Veel gestelde vragen

Vragen van professionals

De ABAT opleiding is voor professionals of ouders die zich meer willen verdiepen in ABA. De ABA workshops bieden een goede eerste basis voor zowel professionals als ouders die beginnen zijn, dus met weinig tot geen ABA voorkennis.

Ons doel is om jou de ABA principes te leren en deze op een liefdevolle en respectvolle manier in te zetten. Hiermee kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen met autisme. Na het afronden van jouw opleiding werk je onder supervisie van een BCBA of QBA. Heb je zelf de ambitie om door te leren? Overweeg dan de QASP-S of QBA registratie.

Ja we bieden zowel supervisie voor studenten die de ABAT opleiding hebben afgerond als ook voor studenten die op Bachelor of Masterniveau een QASP-S of QBA registratie nastreven.