Workshops

4-daagse basisworkshop ABA

Het ABA centrum is gestart met het geven van een 4-daagse basisworkshop in ABA. De workshops worden gegeven in een groep van maximaal 8 personen en hebben een interactief karakter. Belangrijk is dat je de mogelijkheid hebt om met een kind te werken zodat je jouw video’s kunt inbrengen.

Hoe gaan we te werk?

We vinden het belangrijk om een brug te slaan van de theorie naar de praktijk en je voldoende mogelijkheid geven om jouw eigen video in te brengen en van elkaars video's te leren.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de workshops zijn pairing (een situatie creëren waarin het kind graag met jou wil spelen, manding (het kunnen aangeven wat je graag wil) observeren met behulp van een ABC schema, m.b.v. bekrachtiging gedrag van jouw kind kunnen laten toenemen en in kleine stappen jouw kind nieuwe vaardigheden aanleren. Hierbij leer je op het juiste moment gedrag te belonen en voldoende hulp te bieden. Daarnaast het analyseren van gedrag waarbij je leert hoe je gedrag kunt veranderen m.b.v. de verschillende functies van gedrag.

Praktische informatie

Voor wie: voor beginnende trainers of ouders die graag de ABA principes willen leren en de mogelijkheid hebben om met een kind de ABA principes te oefenen in de praktijk.

Waar: Pompmolenlaan 26, Woerden
Wanneer: Zaterdag van 10.00-16.00

Momenteel worden de workshops online aangeboden, indien de situatie het toelaat is het zowel mogelijk online als op locatie in Woerden deel te nemen.

De volgende reeks zal starten in april 2021.

Data:

Zaterdag 10 april, 15 mei, 12 juni, 3 juli 2021.

Kosten: €150,- per dag (incl thee, koffie en hand-outs).

Wil je meer informatie? Vraag dan bij ons het informatiepakket aan.

Wees er snel bij, want vol=vol.

Je kunt je hier aanmelden.