Bijscholing

Wij verzorgen bijscholing in de vorm van CEU modules. Deze zijn geschikt voor ABAT trainers, ouders en andere professionals met enige voorkennis van ABA.

 

Nog weinig tot geen voorkennis? Geen probleem, overweeg dan de ABA basisworkshops.

 

Ben je als school of instelling geïnteresseerd om meer te leren over ABA, bv. door middel van een Studiedag of Coachingtraject, dat kan.

Veel gestelde vragen

De ABAT opleiding is voor professionals of ouders die zich meer willen verdiepen in ABA. De ABA workshops bieden een goede eerste basis voor zowel professionals als ouders die beginnen zijn, dus met weinig tot geen ABA voorkennis.

Ons doel is om jou de ABA principes te leren en deze op een liefdevolle en respectvolle manier in te zetten. Hiermee kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen met autisme. Na het afronden van jouw opleiding werk je onder supervisie van een BCBA of QBA. Heb je zelf de ambitie om door te leren? Overweeg dan de QASP-S of QBA registratie.

Ja we bieden zowel supervisie voor studenten die de ABAT opleiding hebben afgerond als ook voor studenten die op Bachelor of Masterniveau een QASP-S of QBA registratie nastreven.

Ja dat kan zeker. Om jouw certificering te behalen is het belangrijk dat je naast het werken met jouw eigen kind ook met een ander kind werkt. Dit kan het ABA centrum verzorgen d.m.v. een Werkervaringsplek.

Werk je op een plek waar ABA al geïntegreerd is, zijn er ervaren ABA collega’s en wordt er gewerkt vanuit ABA doelen dan is jouw werkplek waarschijnlijk geschikt. Is dat nog niet het geval, overweeg dan 2x extra coaching in te kopen of ontvang een Werkervaringsplek via ons.

CEU

Het ABA centrum is CEU provider bij de QABA. Dit betekent dat wij voor zowel de herregistratie voor de ABAT studenten als voor de herregistratie van de QASP-S en QBA CEU bijscholing kunnen verzorgen.

Momenteel werken wij hard aan verschillende bijscholingsmodules. Deze zijn geschikt voor zowel Professionals als Ouders met enige voorkennis van ABA. Daarnaast bieden onze Bijscholingsmodules CEU punten voor herregistratie van trainers met een ABAT registratie.

Onze eerste Introductiemodule is in ontwikkeling. Het onderwerp “ABA up to date” staat hierbij centraal.

Wil je meer weten en wil je ons volgen? Laat dan jouw email adres achter dan word je vrijblijvend op de hoogte gehouden.

Kleine impressie van ABA up to date