ABAT opleiding

Applied Behavior Analysis Technician, ABAT ®

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan als ABA trainer en wil jij meer kunnen betekenen voor kinderen met autisme? Dan is onze opleiding iets voor jou!

Onze opleiding bevat de verplichte onderwerpen vanuit de QABA. Namelijk 40 uur theorie, gesuperviseerde werkervaring en afname van het competentie assessment. Daarnaast bevat de opleiding extra onderwerpen die wij als team belangrijk vinden voor ABA trainers. Na de opleiding ben je klaar om het examen te gaan doen wat nodig is voor jouw registratie. Het belangrijkste verschil met onze eerdere RBT opleiding is dat de ABAT registratie meer toegespitst is op kinderen met autisme en er dus ook meer autisme gerelateerde theorie aangeboden zal worden.

Wij kijken er naar uit om samen met jou aan je ontwikkeling als ABA professional te werken!

Vragen? In het menu aan de linker kant vind je meer informatie over de opleiding en kun je ook ons informatiepakket downloaden.

Heb je nog vragen of wil je een persoonlijk gesprek over de opleiding? Je kunt bellen met Annemieke (+31 624790320) of mailen naar abat@abacentrum.nl)

Belangrijke informatie:

Op 2 september 2022 start onze ABAT opleiding.

Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol!

 

De opleiding is in Nederland geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, en vrijgesteld van BTW.


De opleiding  is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie Formeel leren - Blended learning.