Opleiding

Wil jij je carrière een boost geven in de wereld van Applied Behavior Analysis (ABA)? Ontdek ABA met de ABAT opleiding en zie hoe je kunt doorgroeien naar het niveau van Qualified Autism Service Provider-Supervisor (QASP-S) en Qualified Behavior Analyst (QBA). Bekijk de mogelijkheden voor opleidingen bij ABA centrum.

Veel gestelde vragen

Vragen van professionals

De ABAT opleiding is voor professionals of ouders die zich meer willen verdiepen in ABA. De ABA workshops bieden een goede eerste basis voor zowel professionals als ouders die beginnen zijn, dus met weinig tot geen ABA voorkennis.

Ons doel is om jou de ABA principes te leren en deze op een liefdevolle en respectvolle manier in te zetten. Hiermee kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen met autisme. Na het afronden van jouw opleiding werk je onder supervisie van een BCBA of QBA. Heb je zelf de ambitie om door te leren? Overweeg dan de QASP-S of QBA registratie.

Ja we bieden zowel supervisie voor studenten die de ABAT opleiding hebben afgerond als ook voor studenten die op Bachelor of Masterniveau een QASP-S of QBA registratie nastreven.