Supervisie RBT

Ben je ABA trainer en wil je graag supervisie ontvangen?

Het ABA centrum biedt supervisie aan RBT trainers om hun registratie te behouden of ABA trainers die graag supervisie willen ontvangen. Dit doen we zowel individueel als in een klein groepje.

De Behavior Analyst Certification Board BACB de internationale beroepsvereniging voor ABA consultant en ABA trainers stelt eisen aan  RBT's om hun registratie te behouden. Zie voor meer informatie https://bacb.com/maintaining-rbt/

Zo wordt er onder andere van de student verwacht dat zij 5% van de werkzaamheden supervisie ontvangen van een BCBA. De supervisie dient twee keer per maand vormgegeven te worden en daarvan mag 1x per maand in groepsverband plaatsvinden.

Om aan deze vraag te voldoen biedt het ABA centrum naast individuele supervisie ook maandelijks supervisie in een groepje. Op deze manier komen trainers met elkaar in contact, leren zij van elkaars video's en proberen we tevens een betaalbare manier van supervisie te bieden.

Heb je (nog) geen RBT registratie, ben je wel ABA trainer en zou je graag willen deelnemen aan een supervisiegroepje, dan kan dat!

Wil je meer informatie over supervisie ontvangen, neem dan contact met ons op.

Het ABA Centrum is bevoegd om supervisie te verlenen aan RBT's.  Op de website van de BACB vindt u informatie over de kwaliteitseisen en de richtlijnen.